Er du vores nye kollega?

Vi søger assistance til Skagerak Store i København

Vi søger en energisk og nysgerrig medarbejder til at yde en sublim service i Skagerak Store på Østerbro. Opgaverne kan spænde bredt, men vil primært have fokus på kundekontakt og produktformidling af Skageraks sortiment.

Skagerak er en familieejet møbelvirksomhed fra 1976. Vores kærlighed til gode materialer og fokus på kvalitet vægter højt og i dag er Skagerak et moderne designbrand med et bredt udvalg af funktionelle produkter til indendørs og udendørs brug.

Med tiden er vores butik blevet til meget mere end blot en butik i den klassiske forstand. Derfor kan du også forvente at skulle hjælpe til, når der afholdes events, kundemøder, fællesspisning i haven, pressevisninger m.fl.

Vi forventer at du har et stort drive, er initiativrig, har interesse i design og godt håndværk, og er klar til at give enhver, der slår vejen forbi Indiakaj, en sublim oplevelse. Du vil blive del af et dynamisk og voksende team i Skageraks københavner-afdeling, hvor der løftes fællesskab og aldrig er særlig langt fra tanke til handling. Produktkendskab og erfaring fra servicefag er en fordel, men absolut ikke et must. Det, vi lægger mest vægt på er, at du har den rette personlighed til jobbet.

Arbejdstid: Oplagt studiejob pga fleksibilitet og ansvar. 5-15 timer ugentligt; typisk eftermiddage og lørdage og stor mulighed for flere timer i ferier og travle perioder. Løn efter aftale.

Kort motiveret ansøgning og cv til Sofie Bech - sof@skagerak.dk

Ansøgningsfrist 25/3 2019

Vi glæder os til at høre fra dig
// Skagerak